vergaderen

Hey ondernemer, welkom bij Studio Renaissance! Ben jij die ambitieuze wereldveranderaar met grootse plannen? Dan heb je de perfecte plek gevonden om jouw visioenen tot leven te laten komen.

Studio Renaissance is jouw nieuwe thuisbasis voor alles wat te maken heeft met het tot bloei laten komen van je business. Of het nu gaat om brainstormsessies die bruisen van creativiteit of workshops die inspireren, onze ruimte is ontworpen om jou en je dynamische team naar nieuwe hoogten te tillen.

Dus of je nu een evenement, een verfrissende teambuilding sessie of een energieke live-dag in de planning hebt, wij staan klaar om je de ruimte en de vibe te geven die je nodig hebt.


Stap binnen en voel de positieve energie

boek nu

Faciliteiten

Gratis wifi

makkelijk bereikbaar

smart tv

fotoshoot locatie

parkeren voor de deur

vergaderen tot 10 pers.

koffie corner

creatieve omgeving

lunch

Zeg maar dag tegen die 'wat-zal-ik-eens-voor-lunch-doen' stress! Concentreer je volledig op wat jij het beste doet - het rocken van je business en het inspireren van je gasten. Wij zorgen voor de smakelijke energieboost die jullie nodig hebben!

Laat je verwennen met ons flexibele luncharrangement, volledig afgestemd op jouw smaak en stijl. Zin in luxe broodjes, een frisse salade met soep of een kleurrijke pokébowl? Jij vraagt, wij draaien! En maak je geen zorgen over dieetwensen of allergieën, wij zorgen ervoor dat iedereen iets heerlijks op haar bord krijgt.

Dus relax, geniet en laat je culinair verwennen terwijl jij je focust op het neerzetten van een fantastische workshop of coaching sessie. Precies wanneer jij het nodig hebt, staat er een heerlijke lunch klaar om samen van te smullen!

Laat het feestje beginnen, en laat de lunch maar aan ons over!

Basic

Zin in een no-nonsense dag waarbij alles gewoon lekker soepel loopt? Dan is dit luncharrangement echt iets voor jou! Hierbij krijg je:

Drank arrangement met koffie, thee en frisdrank

Wat lekkers bij binnenkomst

Luxe belegde broodjes

€20 per persoon

Luxe

Behoefte aan meer luxe? Ga dan voor dit arrangement, boordevol extra's om jouw dag helemaal compleet te maken. Dit zit er allemaal bij:

Drank arrangement met koffie, thee en frisdrank

Wat lekkers bij binnenkomst

2x hapjes tussendoor

€35 per persoon

Lunch naar keuze

tarieven

Bij Studio Renaissance snappen we dat geen een event hetzelfde is! Misschien plan je een snelle brainstormsessie of droom je van een hele dag vol inspirerende live-sessies? Wat je plannen ook zijn, wij staan voor je klaar om je de perfecte plek te bieden.

Of je nu een paar uurtjes wilt knallen of een hele dag de tijd wilt nemen, wij passen ons helemaal aan jou aan. Huur precies de tijd die jij nodig hebt, voor een halve of hele dag, en maak van jouw event een knallend succes!

– Één dagdeel | 4 uur | Vanaf €250
– Gehele dag | 8 uur | Vanaf €400
– Ieder extra uur €50

Check hieronder onze beschikbaarheid en boek direct

dagdeel

volledige dag

verstuur

Heb je toffe ideëen voor een event, ben je benieuwd naar onze beschikbaarheid, opties of heb je andere vragen? We komen graag met je in contact!

Bedankt voor jouw aanvraag! We doen ons best jouw mail binnen 24 uur te beantwoorden. Houd jouw ongewenste mail/spam inbox goed in de gaten.

neem contact met ons op

En volg ons op instagram

VOLG ONS @sr_studio_renaissance 

Blijf op de hoogte

@SR_STUDIO_RENAISSANCE