flexwerken

Onze gezellige plek zorgt voor een lekkere workflow en een goede vibe. Je hebt genoeg plek om lekker in je eigen bubble te werken, maar ook de mogelijkheid om te genieten van de pluspunten van een gemeenschappelijke plek. Het babbelen met andere ondernemers en freelancers geeft niet alleen een boost aan je creativiteit, maar zorgt ook voor toffe samenwerkingsmogelijkheden en het uitwisselen van ideeën.

Tijdens de flexwerk dagen is de lunch het moment om even lekker te netwerken met elkaar. Het is de ideale tijd om even te chillen, te kletsen over lopende projecten en nieuwe vrienden te maken in het vak. We zijn helemaal voor het creëren van een community waarin we elkaar een handje kunnen helpen om samen te groeien en succes te boeken.

Stap binnen en voel de positieve energie

boek nu

nieuwsbrief

Onze studio heeft alles wat je nodig hebt om lekker aan de slag te gaan: Fijne plekjes om te zitten, airco, razendsnel internet en natuurlijk koffie/thee inclusief een heerlijke lunch.

Zin om op de loop te blijven met onze co-working events en vette aanbiedingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en sluit je aan bij de club!

En volg ons op instagram

VOLG ONS @sr_studio_renaissance 

Blijf op de hoogte

@SR_STUDIO_RENAISSANCE

verstuur

Heb je toffe ideëen voor een event, ben je benieuwd naar onze beschikbaarheid, opties of heb je andere vragen? We komen graag met je in contact!

Bedankt voor jouw aanvraag! We doen ons best jouw mail binnen 24 uur te beantwoorden. Houd jouw ongewenste mail/spam inbox goed in de gaten.

neem contact met ons op