fotolocatie

Op zoek naar een te gekke plek om te fotograferen met super veel daglicht? Bij Studio Renaissance zit je helemaal goed voor al je foto- en filmprojecten. Wat onze studio zo bijzonder maakt, is het bakken met daglicht dat binnenvalt door de enorme ramen. Of je nu gaat voor een frisse en open vibe, of juist voor iets meer drama, met ons natuurlijk daglicht kun je alle kanten op om jouw idee werkelijkheid te maken.

Bij Studio Renaissance kun je de studio al huren vanaf een uurtje, en met 100 m2 is er meer dan genoeg plek om helemaal los te gaan met je opstelling. Of je nu snel wat foto's wilt schieten of juist de tijd wilt nemen voor een uitgebreide shoot, bij ons kun je alle kanten op qua tijd!

Stap binnen en voel de positieve energie

boek nu

-Suzan Cillekens

Met een klant gebruik gemaakt van deze locatie voor haar zakelijke fotoshoot. De locatie is prachtig ingericht en heeft veel mooie zitjes, hoeken en achtergronden waardoor je kan blijven variëren. Iris is super vriendelijk en maakt je volledig wegwijs. Er is veel daglicht aanwezig waardoor flitsen (ondanks een heel donkere en grijze dag) niet nodig was. Zeker een aanrader.

reviews

-JOYCE ROODAKKER

Mooie locatie voor een fotoshoot. Veel licht en veel mogelijkheden.

reviews

Tarieven

Bij Studio Renaissance kun je onze studio als fotolocatie huren, en dit kan al vanaf een minimale duur van 1 uur. Er is genoeg ruimte (100 m2) om eventueel een uitgebreide studio op te bouwen. Of je nu een korte sessie plant of een langere fotoshoot wilt organiseren, wij bieden flexibiliteit in de huurtijd.

De kosten bedragen:

1 – 2 uur: €65 per uur
3 – 4 uur: €50 per uur
5 – 8 uur: €45 per uur

Check hieronder onze beschikbaarheid en boek direct

1 - 2 uur

3 - 4 uur

5 - 6 uur

volledige dag

See the possibilities 

Bekijk onze studio en de foto's die we hier hebben gemaakt. Liever de studio eerst in het echt zien? Dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact op voor een bezichtiging.

verstuur

Heb je toffe ideëen voor een event, ben je benieuwd naar onze beschikbaarheid, opties of heb je andere vragen? We komen graag met je in contact!

Bedankt voor jouw aanvraag! We doen ons best jouw mail binnen 24 uur te beantwoorden. Houd jouw ongewenste mail/spam inbox goed in de gaten.

neem contact met ons op

En volg ons op instagram

VOLG ONS @sr_studio_renaissance 

Blijf op de hoogte

@SR_STUDIO_RENAISSANCE